Bozcaada'da Etkinlik

Bozcaada'da Etkinlik

İLÇELER Yayın: 02 Haziran 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 02.06.2025 16:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

                Bozcaada Belediyesinin destekleriyle gerçekleşecek Bozcaada Gathering’in açılışı Salhane’de yapıldı.

             Açılışa Belediye Başkanı Yahya Göztepe, meclis üyelerimiz, adalılar ve sanatçılar ilgi gösterdi.

       1-30 Haziran tarihleri arasında adanın farklı noktalarında ve farklı yaş gruplarına hitap edecek etkinlikler planlayan Bozcaada Gathering’in, LINK sergisinin mentörlüğünü üstlenen Ebru Nalan Sülün ve ekip üyeleri Emre Gökçen, Özgür Kavurmacıoğlu, Selçuk Demirci, Derin Uludağ ve Mahir Akgündoğdu da izleyicilere nasıl bir etkinlik serisi hazırladıklarını anlattı.

            İlyada Destanı’nda da geçen, Bozcaada’nın en eski yemeklerinden biri olduğu rivayet edilen “Kykeon” açılış programında katılımcılara ikram edildi.

      Ayrıca açılış sonunda etkinlik kapsamında kısa bir müzik performansı da Salhane’de gerçekleşti. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yahya Göztepe de ortaya güzel çalışmalar çıkacağını ifade ederek, emek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.