Çanakkale'de Trafik Magandaları Jandarmadan Kaçamadı.

Çanakkale'de Trafik Magandaları Jandarmadan Kaçamadı.

İLÇELER Yayın: 18 Haziran 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 18.06.2025 20:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Takip EtGoogle News
         Biga'nın Balıklıçeşme Köyü'nde, kendilerinin ve başkalarının hayatlarını tehlikeye atacak şekilde akrobatik hareketler yaparak motosiklet kullanan ve trafikte yarış yapan iki şahıs, Jandarma ekipleri gözaltına alındı
 
     Şahıslar hakkında adli işlemlere başlanmış, kullandıkları (4) adet plakasız motosiklet yediemine teslim edildiği bildirildi. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren bu davranışlar nedeniyle şahıslara toplam 56.673 TL idari para cezası uygulandı.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.