Erkek'in Lansman'ında Belediye Meclis Üyeleri Ayakta Kaldı
Muharrem Erkek'in Lansman'ında Belediye Meclis Üyeleri Ayakta Kaldı

Muharrem Erkek'in Lansman'ında Belediye Meclis Üyeleri Ayakta Kaldı
Önce Türkçe'ye çevirelim, lansman değil, tanıtım etkinliği. Çanakkale Belediyesi Muharrem Erkek'in tanıtım etkinliğinde ki salonun doluluğu tartışma götürmez. Belediye emekçileri salonu doldurmuştu. Doğal olarak işverenleri tanıtım etkinliği yapıyordu.
İlk sırada oturanlar arasında Biga Belediye Başkanı Şen , Biga CHP İlçe Başkanı vardı. Onun dışında ikinci sıranın CHP'li Belediye Meclis Üyelerine ayrıldığı tebliğ edilmişti.
Tebliği yapan Milletvekili İsmet Güneşhan'ın eski danışmanı yeni Özel Kalem Müdürü olduğuna dair iddialar var. İstisnai kadrodan memur yapılan ve daha sonra Ankara'ya döneceği ileri sürülüyor Gerçi bu bizim konumuz değil.
Peki ikinci sırada kim yada kimler belediye meclis üyelerine ayrılan yerlere oturdu da , örgütten gelen belediye meclis üyeleri ayakta kaldı.
Doğal olarak bu sorununda yanıtını bilmiyoruz






