Biga Devlet Hastanesinde Anne Adaylarına Sertifika Heyecanı:

"Geleceğin Anneleri Doğuma Güvenle Hazırlanıyor"

İLÇELER Yayın: 23 Ağustos 2026 - Pazar - Güncelleme: 23.08.2026 19:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Biga Devlet Hastanesi bünyesinde düzenlenen doğuma hazırlık ve anne eğitim programı başarıyla tamamlandı. "Sağlıklı Nesiller İçin Bilgi, Destek ve Dayanışma!" sloganıyla yürütülen eğitim sürecinde anne adayları; sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek, doğuma güvenle adım atmak ve annelik yolculuğunda güçlenmek üzere kapsamlı bir bilgilendirmeden geçti.

Programı başarıyla bitiren 18 anne adayına sertifikaları, Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Özpınar tarafından düzenlenen törenle takdim edildi. Başhekim Özpınar, eğitimlerini tamamlayan anne adaylarını tebrik ederek sağlıklı ve huzurlu bir doğum süreci temennisinde bulundu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.