Biga’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu İçin İlk Adım Atıldı
Biga’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu İçin İlk Adım Atıldı

Biga Kaymakamlığı ev sahipliğinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlama programı hazırlıkları kapsamında kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı başkanlığında, ilgili kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda bayram coşkusunun ilçeye yakışır bir şekilde, en üst düzeyde hissedilmesi için yürütülecek çalışmalar masaya yatırıldı.
Toplantıda Öne Çıkan Başlıklar
-
Geniş Katılımlı Koordinasyon: Kaymakam Ercan Kayabaşı’nın liderliğinde gerçekleştirilen hazırlık toplantısına daire amirleri ve ilgili kurum temsilcileri katılarak görev dağılımı yaptı.
-
Kapsamlı Etkinlik Takvimi: Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilçe genelinde coşkuyla kutlanması için tören alanındaki hazırlıklar, kültürel etkinlikler, spor müsabakaları ve kutlama komitesinin görevleri detaylıca planlandı.
-
Güvenlik ve Ulaşım Tedbirleri: Törenlerin düzenleneceği alanlarda alınacak güvenlik önlemleri, trafik düzenlemeleri ve katılımcıların konforu için tüm kurumlar arası iş birliği vurgulandı.
Biga’da Cumhuriyet’in ilanının yıl dönümünün her yıl olduğu gibi büyük bir gurur, birlik ve beraberlik içinde kutlanması için hazırlıklar şimdiden titizlikle başlatıldı.




