Çocuk Yazarlar Şenliği Gerçekleştirildi

Çocuk Yazarlar Şenliği Gerçekleştirildi

KENT YAŞAM Yayın: 07 Haziran 2026 - Pazar - Güncelleme: 07.06.2026 23:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk Yazarlar Projesi kapsamında öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı eserler, düzenlenen Çocuk Yazarlar Şenliği ile okuyucularla buluştu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta programın açılışını gerçekleştirerek öğrencilerimizin hazırladığı kitapları inceledi. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile birlikte şenlik alanını ziyaret eden Müdür Mine Hayta, öğrencilerden eserleri hakkında bilgi aldı.

12 ilçede, 225 öğretmen ve yaklaşık 3000 öğrencinin katılımıyla yürütülen proje kapsamında ortaya çıkan kitaplar büyük ilgi gördü. Kitaplarını imzalayan öğrenciler, yazar olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.