Gökçeada'da Şehit ve Gazi Yakınlarına Ziyaret
Gökçeada'da Şehit ve Gazi Yakınlarına Ziyaret
İLÇELER
Yayın: 29 Mayıs 2026 - Cuma - Güncelleme: 29.05.2026 15:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Gökçeada Kaymakamı Osman Acar, Kurban Bayramı vesilesiyle Adada yaşayan Kıbrıs Gazileri Kemal Avcı ve Hüseyin Kırıcı’yı ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette gazilerimizle yakından ilgilenen Kaymakamı Osman Acar, gazilerimizin milletimizin şeref nişanesi olduğunu ifade ederek, onların fedakârlıklarının daima minnet ve hürmetle yâd edildiğini belirtti.
Ziyaret kapsamında şehit aileleriyle de bir araya gelen Kaymakam Osman Acar, şehit yakınlarının bayramını tebrik ederek devletimizin her daim şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olduğunu vurguladı. Aziz şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli ailelerle yakından ilgilenen Kaymakam, onların talep ve düşüncelerini dinleyerek birlik, beraberlik ve vefa duygusunun önemine dikkat çekti.
Program kapsamında ilçemizde bulunan aziz şehidimizin kabri de ziyaret edildi. Dualarla gerçekleştirilen kabir ziyaretinde şehidimiz rahmet, minnet ve şükranla yâd edilirken; vatan uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımız için dua edildi.
Kaymakamımız Osman Acar, yaptığı değerlendirmede; “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu aziz vatanın bağımsızlığının ve milletimizin istikbalinin en büyük teminatıdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere emanet olup, devletimizin şefkat eli ve vefa duygusu daima yanlarında olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Ek Fotoğraflar


Yorumlar (0)




