İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan Gelibolu'da Vefa Mesajı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan Gelibolu'da Vefa Mesajı

İLÇELER Yayın: 19 Temmuz 2026 - Pazar - Güncelleme: 19.07.2026 17:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İçişleri Bakan Yardımcısı Avukat Bülent Turan, Gelibolu'da katıldığı bir programda eski yol arkadaşı Mehmet Gözütok ile ilgili çarpıcı ve vefa dolu açıklamalarda bulundu.

Siyasi geçmişlerine ve dostluklarına vurgu yapan Turan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Eski İlçe Başkanımız Mehmet Gözütok ile uzun yıllar siyasi görev yaptık. Görevlerimiz değişti; düştük, kalktık, yürüdük. Bize hiç yanlış yapmadı, biz de ona yanlış yapmadık. Hep yanımızda oldu, biz de onun yanında olduk."

Düğün ya da nikah merasimi olduğu anlaşılan organizasyonda, Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın yanı sıra genç çift ve davetliler de hazır bulundu. Turan'ın konuşması, salonda büyük bir memnuniyetle karşılandı ve siyasette vefanın önemine dair güçlü bir mesaj olarak kayıtlara geçti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.