Kalkım Çok Programlı Anadolu Lisesi' nde TÜBİTAK Bilim Şenliği

Kalkım Çok Programlı Anadolu Lisesi' nde TÜBİTAK Bilim Şenliği

İLÇELER Yayın: 22 Mayıs 2026 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2026 11:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Kalkım Çok Programlı Anadolu Lisesi' nde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Şenliği'nin açılış programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerin bilimsel düşünme, araştırma ve üretme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan şenlikte birbirinden değerli projeler sergilendi.

Programa Kalkım Belediye Başkanı Zeynep ÇELİK, Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü Turgay ÜNAL, Kalkım Orman Bölge Müdürü Necati AKÇORA, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışta öğrenciler tarafından hazırlanan projeler ziyaretçilere tanıtılırken, bilimsel çalışmalar büyük ilgi gördü. Teknoloji, sanat, çevre, sağlık ve günlük yaşamı kolaylaştıran birçok alanda hazırlanan projeler öğrencilerin emek ve başarılarını ortaya koydu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.