Kepez Hafız Halil Atan Ortaokulu'nda Okula Dönüş Etkinliği

MEB-Canva Okula Dönüş Etkinliği" Kepez Hafız Halil Atan Ortaokulunda gerçekleştirildi

KENT YAŞAM Yayın: 16 Eylül 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 16.09.2026 20:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 Milli Eğitim Bakanlığı ile Canva arasında imzalanan kapsamlı İş Birliği Protokolü çerçevesinde hayata geçirilen "MEB-Canva Okula Dönüş Etkinliği", Kepez Hafız Halil Atan Ortaokulu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Eğitimde dijitalleşme vizyonunu güçlendiren bu özel buluşma, öğretmen ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Etkinlikten Öne Çıkanlar

  • Yerinde İnceleme: İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, etkinlik kapsamında okulu ziyaret ederek yürütülen çalışmaları bizzat yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

  • Uygulamalı Eğitimler: Uzman Canva ekibi tarafından öğretmenler ve öğrenciler için özel olarak hazırlanan eğitim ve uygulama tanıtımları gerçekleştirildi.

  • Dijital Beceri Odaklı Yaklaşım: Etkinlik boyunca, dijital tasarım alanında okullarda yürütülen yenilikçi çalışmalar ve müfredat entegrasyonları detaylıca ele alındı.

  • Geleceğin Becerileri: Öğrencilerin yaratıcılıklarını dijital ortamda sergilemelerine olanak tanıyan araçlar uygulamalı olarak gösterildi.

Eğitimde Dijital Dönüşüm Güçleniyor

Bu iş birliği protokolü sayesinde, öğretmenlerimizin ders materyallerini daha interaktif ve görsel hale getirmesi, öğrencilerimizin ise 21. yüzyıl becerileri arasında yer alan dijital okuryazarlık ve tasarım yetkinliklerini erken yaşta kazanması hedefleniyor.

“Eğitimde teknoloji ve yaratıcılığı buluşturan bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin hayal güçlerini dijital tuvale yansitmaları için eşsiz fırsatlar sunuyor.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.