Lapseki’de Ulaşım Altyapısına Asfalt Hamlesi:

Kızıldam Grup Yolu’nda Çalışmalar Başladı

İLÇELER Yayın: 31 Temmuz 2026 - Cuma - Güncelleme: 31.07.2026 17:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

Çanakkale İl Özel İdaresi, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamından Lapseki ilçesinde 14,5 kilometrelik asfalt sathi kaplama çalışması başlattı.

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki yol ağını modern ve güvenli hale getirmek için sahadaki mesaisini aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda Lapseki ilçesinde yoğun olarak kullanılan Kızıldam Grup Yolu planlanan çalışma programına alındı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.